Terrasdelen

MKK (Maatwerk Kopers Keuze) heeft een breed assortiment terrasdelen. In onze showroom staan verschillende terrasdelen zodat u deze producten in het écht kunt ervaren. Neem hiervoor contact op met MKK en informeer naar de mogelijkheden. Daarnaast heeft MKK ter aanvulling van uw tuin diversen producten voor buiten.

Met de juiste producten voor buiten wordt de sfeer een stuk aangenamer.

Terrasdelen

MKK (Maatwerk Kopers Keuze) biedt terrasdelen in diverse composiet en hout soorten. Beide materiaalsoorten worden duurzaam geproduceerd. Composiet vlonderdelen hebben de eigenschappen: stroef bij vochtig weer, splintert niet en onderhoudsvriendelijk. Daarentegen zijn houten vlonderdelen sterk en het is een natuurproduct. Composiet en houten vlonderdelen hebben beiden een andere uitstraling en sfeer. In dit assortiment terrasdelen is er een ruime keuze in kleur, maat en uitvoering. Wilt u meer weten over onze terrasdelen, neem dan contact op met MKK en informeer naar de mogelijkheden.

Diversen voor buiten

Naast terrasdelen biedt MKK diverse producten voor buiten, variërend van tuinschermen, hekken, poorten, tuinhuisjes tot plantenbakken, etc. Met deze producten kunt u uw tuin verder invullen met de hulp van MKK.

Bekijk ook: Gevelbekleding