Showroom

Onze producten tastbaar in levenden lijve.

De showroom van MKK (Maatwerk Kopers Keuze) is ingericht voor de woonconsument en beschikt over een uitgekiend assortiment van hoogwaardige afbouwmaterialen. In de MKK showroom staan onze producten centraal. MKK werkt bij voorkeur op afspraak. Hiermee kunnen wij u persoonlijk begeleiden in het maken van de juiste keuze(s).

In onze showroom kunt u de volgende productgroepen zien: voordeuren, binnendeuren, hang- en sluitwerk, deurbeslag, maatwerk kasten, vloeren, insectenwering, keukens, gevelbekleding, kozijnen, schuifdeursystemen, diverse gereedschappen, plinten en aanverwante artikelen.

Onze showroom bestaat uit een begane grond en eerste etage. Op de begane grond worden verschillende producten ruim gepresenteerd. Op de eerste etage van MKK (Maatwerk Kopers Keuze) is de showroom via de trap te bereiken. Op deze etage staan gereedschappen, diverse bouwmaterialen, luxe vloeren, luxe maatwerk Interieursystemen en design deuren gepresenteerd. De showroom van MKK (Maatwerk Kopers Keuze) staat in een industriële sfeer gepresenteerd.

Onze showroom is geopend op afspraak.