Deurbeslag

Naast het aanbod in deuren biedt MKK (Maatwerk Kopers Keuze) ook een ruim assortiment deurbeslag en sierbeslag met hun diversiteit in uitstraling, kwaliteiten, modellen en uitvoeringen. In onze collectie van deurbeslag wordt onderscheid gemaakt in deurkrukken, veiligheidsbeslag en grepen en kommen. Hieronder staan een aantal voorbeelden uit het brede assortiment van MKK.

Deurbeslag maakt je deur pas écht compleet.

Deurkrukken

Deurkrukken zijn in diverse uitvoeringen mogelijk. Deze krukken zijn in verschillende materialen en modellen verkrijgbaar of een combinatie hiervan, van klassiek tot design, passend bij uw interieur. MKK beschikt over budgetdeurkrukken tot aan het luxe deurbeslag. In de showroom van MKK zijn circa 300 krukken tastbaar. Neem hiervoor contact op met MKK en informeer naar de mogelijkheden.

 

Veiligheidsbeslag

Veiligheidsbeslag bestaat uit cilinderrozetten en lang schilden. Tegenwoordig wordt dit beslag uitgevoerd met UTB/kerntrekbeveiliging. Veiligheidsbeslag is inbraak werend, met SKG keurmerk. Er zijn verschillende uitvoeringen hiervan beschikbaar met bijpassende knop en/of kruk. Neem contact op met MKK en informeer naar de mogelijkheden. Verschillende soorten veiligheidsbeslag zijn te zien in onze showroom.

Grepen en kommen

Grepen en kommen zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk. In tegenstelling tot deurkrukken en veiligheidsbeslag zijn grepen en kommen van toepassing op zowel draai- als schuifdeuren, maar ook op deuren, kastdeuren, lades, etc. Grepen kunnen zichtbaar of verdekt zijn. Verdekte, blinde, grepen kunnen voor een strakke moderne uitstraling zorgen. Kom dit zelf ervaren in de showroom van MKK. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met MKK.

 

Bekijk ook: Deuren Binnendeuren Voordeuren Designdeuren Buitendeuren Interieur Keukens